Event v Bratislavě

29.11. 2022Adel

Na začátku listopadu 2022 se konal event pro zákazníky IT společností Veritas a Hitachi v Bratislavě.

Byla to nová zkušenost, protože jsme do teď mimo ČR žádné eventy nepořádali.

Už v červnu jsem jela na pár dní do Bratislavy a naplánovala si prohlídky několika lokalit. Hledala jsem místo, které bude krásné, jak přes den, tak v noci, akce se konala do půlnoci. Nejvíc mě oslovil Parlament Restaurant, který je hned vedle Bratislavského hradu s výhledem na řeku a známé „ufo“ nad mostem. Celá restaurace je prosklená a má velkou terasu. Celý den i noc je tedy stále na co koukat.

Jelikož to byla akce pro ajťáky, tak název akce na to musel navazovat. A tak vznikla „Dátová večera„.

Po odsouhlaseném názvu se pustil do práce grafik, který navrhl celý layout akce a dle toho vznikla landing page, rollup , DL letákprezentace.

Pro akci jsme napsali pozvánky a připravili k ní i grafiku. Pozvánky si už každý rozesílal sám. Rozesílají si je sami hlavně proto, že je osobnější, když Vás na akci pozve někdo, koho znáte, než nějaká agentura. Navíc v těchto případech, kdy emaily rozesílá agentura se často stává, že emaily spadají do spamu a to přeci nechceme. V pozvánce je odkaz na webovou stránku: www.datovavecera.sk, kde se mohl každý pozvaný registrovat a dozvědět se, co ho na akci čeká, jak se obléct, kde se akce koná a v kolik tam dorazit.

V den akce:

Na místě jsme byli už od rána. Stavělo se podium, světla, LED TV a zkoušel se zvuk. Během odpoledne dorazily kapely na zvukové zkoušky a zkoušelo se a zkoušelo. Pro všechny tyto osoby je zařízen backstage, jídlo a nápoje během celé akce.

Akcí prováděla moderátorka zpráv TV JOJ, Andrea Pálffy Belányiová, která akci zahájila a následně už hrála kapela Fall Grapp, která byla na vyžádání slovenských zákazníků.

Během celého večera byla ochutnávka čokolády a pralinek. Čokoláda doslova tekla proudem. Hosté si mohli namáčet ovoce v čokoládové fontáně a ochutnat tak jednu z nejlepších čokolád vyráběné v ČR.

Jako naprosto výbornou „třešničkou na dortu“ byl dominikánský rum Brugal, který nám představovala ambasadorka rumu za ČR a SR. Nejen, že si přivezla vlastní bar s barmanem a své menu se svými koktejly, které z tohoto rumu vymyslela, ale také nám vyplnila pauzu, kdy se na podiu měnily dvě kapely. Odprezentovala zábavnou formou ochutnávku rumu a nakonec se soutěžilo o ceny od Hitachi, Veritasu a Brugalu.

Večer nám zakončovala párty kapela, při které se zaplnil taneční parket. Lidé se tak bavili, že se tancovalo i mezi buffetem. Bylo narváno, přišlo víc lidí, než se registrovalo. Lidi se bavili a my to zase zvládli a moc jsme si to užili. Jestli chcete i vy akci, ze které hosté nebudou chtít odejít, tak mi napište a my Vám jí připravíme.

Nakonec jsme nezapomněli ani na dáreček při odchodu a co jiného by to mělo být, než právě čokoláda právě z této akce, kterou jsme ještě těsně před akcí obrandovali.

Na akci byl fotograf a kameraman a tak jsme mohli zase sestříhat aftermovie, které bylo do 14 dnů od akce připravené a do tří dnů jsme měli fotografie, ze kterých jsme sestříhali krátké video, jako poděkování za účast na akci. Obě videa najdete v tomto článku.